No panie giwerka pierwsza klasa... ja w wolnych chwilach "poluję" na puszki i inne takie bardziej tradycyjnie,zwłaszcza lubie z wybuchowego śrutu mojej konstrukcji...efekt powala każdego i wywołuje banana na pysku...
uploadfromtaptalk1398668016886.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wycinanie,frezowanie i grawerowanie cnc w materiałach drewnopochodnych tworzywach sztucznych oraz aluminium.
Grawerowanie oraz cięcie ploterem laserowym co2. WWW.LOOP-TECH.PL
Mowiac szczerze , troche przekombinowana ale co zrobic jak sie nudzilo
Niestety konstrukcja mojej lusni nie pozwala na uzywanie zadnych wybuchowych wynalazkow .
A strzelac Lubie do wszystkiego https://www.youtube.com/watch?v=BpjuC72KlOw
A swoja "stara" sprezynke ( heniek 105) posiadam do tej pory
Pozdrawiam i pomyslnych "lowow" zycze
Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
najlepsze jest to że mojego "turbo śruta" można używać w każdej giwerce,zero efektu dizlowania...
uploadfromtaptalk1398722834700.jpg
Trzy sztuki "doładowane" a jedna to "ślepy" crow magnum. Trochę za ciężki ten śrucik dla mojego hatsana,ale na 40m jest całkiem celny,a efekt dźwiękowy i wizualny jest całkiem fajny,idelny otwieracz do puszek...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wycinanie,frezowanie i grawerowanie cnc w materiałach drewnopochodnych tworzywach sztucznych oraz aluminium.
Nie chodzi tyle o lufe , co o system ladowania srutu . Jak u mnie "bolt action" i po prostu popychacz moze wywolac eksplozje srutu w trakcie ladowania . Ale dosc o tym . Nie nudzmy innych uzytkownikow
Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
Tajemnicy do grobu ze sobą nie zabiorę,jest wersja dla leniwych czyli śrut RedThunder,ale bandycko drogi i wersja dla majsterkowiczów,czyli śrut H&N Crow magnum i "wypełniacz" z masy z kapiszonów,takich w plastikowych "magazynkach". Dodaje się do nich odrobinkę wody i jak rozmięknie wypełniamy wgłębienie w czole śruta powstałą masą,pozostawiamy do wyschnięcia na godzinkę i już się można cieszyć... jeden śrut to 1,5 kapiszona.