ZapraszamDżulia pisze:znów mi szczęka wypadłatutaj to talent, wiedza i determinacja w działaniu,,, no ja nie potarfię malować, ani budować łódek
ale za to ładnie koszę trawe

ZapraszamDżulia pisze:znów mi szczęka wypadłatutaj to talent, wiedza i determinacja w działaniu,,, no ja nie potarfię malować, ani budować łódek
Jak tylko skończe swoją łąkę,,, zaczynam od nowaBetty pisze:ZapraszamDżulia pisze:znów mi szczęka wypadłatutaj to talent, wiedza i determinacja w działaniu,,, no ja nie potarfię malować, ani budować łódek
Ode mnie do jodu i flądry trochę daleko ale piwko nad brzegiem jeziorka.....czemu nie ?Dżulia pisze:Jak tylko skończe swoją łąkę,,, zaczynam od nowaBetty pisze:ZapraszamDżulia pisze:znów mi szczęka wypadłatutaj to talent, wiedza i determinacja w działaniu,,, no ja nie potarfię malować, ani budować łódek
chyba nie dam rady, zarobiona jestem
ale dziękuję za zaprosznie
jod, flądra i piwko na nabrzeżu dobrze mi zrobią
![]()
yukon pisze:ja bym sie moze dorzucil ,ale nie moge znalesc takiego imienia w polskim kalendarzu![]()
nazzir
Właśnie że nie mają!jc leczna pisze:w usa na chinatown juz pewnie do nabyciapo około 50 zl
To takie domowe tcchorzyki sa ? czy moze to diably do polowan na krolikikonik garbusek pisze:Witam,
A to może nie hobby ale zabiera tez sporo czasu i pozwala go milo spędzić.
P.S. Jeśli źle trafiłem w temat to proszę o przeniesienie.