krzysio pisze:Jacol303 pisze:Filmik naprawdę fajny i adrenalinka musiała być spora
A jazdę ścigaczem na jednym kole z prędkością ponad 100km/h środkiem ruchliwej drogi też nazwiesz adrenaliną.

Dla mnie to bezmózgowie totalne.

Witam,
Krzysiu, jadąc sportowym motocyklem na jednym kole środkiem ruchliwej drogi zagrażasz nie tylko sobie ale też innym. W przypadku tych chłopaków zagrazaja tylko sobie...każdy robi to co lubi. Jedni zbierają znaczki, motyle i cholera wie co jeszcze, inni wspinają się na budynki bez zabezpieczenia, a jeszcze inni na dźwigi. "Dla Ciebie to bezmózgowie" dla innych sposób na życie. Każdy ma swoje zdanie i prosiłbym o uszanowanie zdania drugiej osoby oraz nie wyzywanie od idiotów
Nazir:" To samobójstwo i "ŻENADA IDIOTÓW"!

\
A co niektóre osoby z tego forum, nawet nie chcą oglądać takiej "głupoty"!!!

"
Nikt nikogo nie zmusza do oglądania czegokolwiek
"To raczej "próba samobójcy", dziś się nie spier...oliłem, ale jutro się spierd...lę bo naoliwili dźwig którego elementów się trzymałem na 80 metrach...

"
Co do naoliwienia dźwigu masz całkowitą rację, aczkolwiek myśle że ów chłopak sprawdził najpierw czy elementy dźwigu nie są naoliwione.
"Nie mów mi, że to fajny sport!...

"
Co do sportu to jednym się podoba, a innym nie. Nikt nikogo i do niczego nie zmusza.Do puki im się to podoba, a ich najbliźsi sie na to godzą to dlaczego mieli by tego nie robić?
Swoją drogą popatrz na ludzi którzy wykopują urwiłapy i znoszą je do domów lub kamienic i bloków mieszkalnych...

Oni są o wiele groźniejsi gdyż zagrażają nie tylko sobie ale i ludziom ich otaczającym. Podobnie sprawa wygląda z pijanymi za kierownicą itp.
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i ja szanuję zdanie innych ludzi, jednak mam cichą nadzieję że i moje zdanie zostanie uszanowane