Ministerstwo Środowiska przygotowało projekt ustawy o Państwowej Agencji Ochrony Środowiska
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/prasa/news-gaze ... gn=firefox

Dobrze że to wrzuciłeś. To jest forum dyskusyjne jak przypomniałem służy do dzielenia się informacjami. Różnymi informacjami. Jeżeli komuś to przeszkadza to powinien się chyba przenieść w bardziej spokojne zakątki internetu.propranolol pisze:Koleżanki i Koledzy wrzuciłem ten artykuł ponieważ uważam że ten artykuł ma w pewnym stopniu związek z tym co tam jest napisane, jeśli kolega explokera uważa że nie to może mnie wyrzucić z forum Włóczykija. Ja myślę że forum to jest forum są pewne zasady owszem ale ja tego nie napisałem np w identyfikacja monet.A tak wogóle wiele osób wstawia różne tematy i może bo od tego jest forum mój post nie jest o przysłowiowej ' d.... Marynie tylko o moim zdaniem ciekawej sprawie ponieważ tworzy się nowa grupa tzw' łapaczy' tak jak Straż leśna itp, tak więc jak nas dopadną to nie będzie zmiłuj się, ale jeśli są przeznaczeni do walki ze śmieciarzami to chylę głowe i w pełni popieram bo to co jest w lasach to masakra.Tak więc jeśli piszę i wstawiam bzdury proszę wyrzućcie mnie z tego Forum.
Pozdrawiam wszystkich.
No tak...a policja która robi przeszukania w domach poszukiwaczy została powołana właśnie do tego celu....explokera pisze:No tak utworzenie nowej formacji do dbania o środowisko to kolejny "bat" na poszukiwaczy![]()
Jak ktoś powola w przyszłości specjalna grupę neutralizujaca ilość kaluz posniegowych w centrum miast to tez bedzie zagrozeniem dla poszukiwaczy
I w związku z tym nie będą w żaden sposób reagować kiedy będą świadkami przestępstwa... To będzie co najmniej dziwne, zważywszy że to będą służby mundurowe. Rozumiem że niepowołana do gnania poszukiwaczy straż leśna również ignoruje to środowisko ? Nosz kuźwa, jakoś wątpię..explokera pisze: propranol jaki związek z nami ma ta grupa ?
Jak byk jest napisane ze mają przede wszystkim zwalczać zły wpływ przedsiebiorstw na srodowisko i walczyć z trucicielami nic ani słowa nie ma o walce z poszukiwaczami.
Czyli nie jest to forum dyskusyjne ? O kurcze...a skąd u Ciebie tyle postów na koncie skoro nie dyskutujesz na tym forum ?explokera pisze: Kobra to nie jest forum dyskusyjne a forum poszukiwaczy
Wloczykij pomylił Ci się z Onetem

A Ty eksplokera do której z tych opcji należysz ? Bo widzę że do żadniej, no chyba że o tej ostatniej bo boisz się takich tematów i denerwują Cię.explokera pisze:Powiem tylko tyle:
Forum poszukiwaczy i zdecydowana większość tych tu normalnych ma w du...e całą tą zmianę przepisów robiąc swoje czyli ryje do bólu odcisków a tym z miękkimi zwieraczami i galaretą zamiast nóg podsycającymi własny jak i innych strach o swoje dupska sugeruję ukierunkowanie na Onet lub WP.
Z mega informacjami na temat nowych super oddziałów zwalczających poszukiwaczy z wykrywaczami zrobicie tam furorę wśród heytu,będą mieli polewkę z Was jak z Kwaśniewskiego