Deus two box,nowy soft-4.0..
- dropek
- Moderator
- Województwo: Brak
Re: Deus two box,nowy soft-4.0..

- yukon
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Kontakt:
A to lipa mialem dzis bete wgrac,mam nadzieje ze na dniach wyjdzie wreszcie ten soft.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- Yarek vel KIM
- Moderator
- Województwo: Śląskie
Czyli albo będzie 4.0 prawidłowe, albo dalej dupa. Raczej to drugie. Betę udostępnili, bo od marca jest sprzedaż cewki i kreta.
- dropek
- Moderator
Bety chyba też nie da się już pobrać :/ szkoda, że wcześniej się nie skusiłem na pobranie do testów........ yukon sprawdź czy da się betę pobrać tym downloaderem do bety 

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Teraz nic nie sprawdze ,mam dostep tylko do smartfona.dropek pisze:Bety chyba też nie da się już pobrać :/ szkoda, że wcześniej się nie skusiłem na pobranie do testów........ yukon sprawdź czy da się betę pobrać tym downloaderem do bety
- DEX
- Porucznik
- Województwo: Pomorskie
-
- St. Szeregowy
- Województwo: Wielkopolskie
- dropek
- Moderator
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 26 times
link do bety 4.0.18 - na tę chwilę działający 
http://www.xpmetaldetectors.com/DEUS/Up ... 032017.exe

http://www.xpmetaldetectors.com/DEUS/Up ... 032017.exe
- Rating: 5.56%
- dropek
- Moderator
Jestem po pierwszych krótkich testach bety 18 
ujemna dyskryminacja fajna... oczywiście nadal iron volume bezużyteczne w trybie multitone, w trybach ograniczonych tonów w zasadzie również bo opcja wyciszania "żelaza" widać, że działa od ID0 w górę w zależności od ustawionej dyskryminacji ustalamy zakres w jakim pracuje opcja iron volume. Iron volume w ogóle nie działa w dyskryminacji ujemnej tj. jak ustawimy sobie dyskryminację na 10 to iron volume działa w zakresie 0-10, można podgłaszać i ściszać tylko w zakresie 0-10, natomiast zakres od -6,4 do -0,1 jest całkowicie z góry wyciszony. W trybie multitone jak ustawimy dyskryminację na 10 to iron volume całkowicie nie reaguje, mamy wycięty zakres od -6,4 do 10 bez możliwości podgłoszenia - taki ewidentny błąd i na siłę nie chcą go poprawić.... dziwne... W ograniczonych tonach nadal trzeba kombinować z pierwszym tonem bo jest powiązany z dyskryminacją.... ehhhhhhhh
Ogólnie rzecz biorąc wykrywacz w powietrzu na dywanie, przynajmniej u mnie
bardziej spokojny, szybszy i o.0 głębszy
o jakieś 5cm na programie 2 bez żadnej modyfikacji... szok.
Napisałem do XP nt. moich uwag do opcji iron volume. Jak ktoś coś jeszcze wyczai to pisać tu...

ujemna dyskryminacja fajna... oczywiście nadal iron volume bezużyteczne w trybie multitone, w trybach ograniczonych tonów w zasadzie również bo opcja wyciszania "żelaza" widać, że działa od ID0 w górę w zależności od ustawionej dyskryminacji ustalamy zakres w jakim pracuje opcja iron volume. Iron volume w ogóle nie działa w dyskryminacji ujemnej tj. jak ustawimy sobie dyskryminację na 10 to iron volume działa w zakresie 0-10, można podgłaszać i ściszać tylko w zakresie 0-10, natomiast zakres od -6,4 do -0,1 jest całkowicie z góry wyciszony. W trybie multitone jak ustawimy dyskryminację na 10 to iron volume całkowicie nie reaguje, mamy wycięty zakres od -6,4 do 10 bez możliwości podgłoszenia - taki ewidentny błąd i na siłę nie chcą go poprawić.... dziwne... W ograniczonych tonach nadal trzeba kombinować z pierwszym tonem bo jest powiązany z dyskryminacją.... ehhhhhhhh
Ogólnie rzecz biorąc wykrywacz w powietrzu na dywanie, przynajmniej u mnie

Napisałem do XP nt. moich uwag do opcji iron volume. Jak ktoś coś jeszcze wyczai to pisać tu...

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
5cm glebszy bez modyfikacji programu??
,cholera moji kumple z ctxam beda chcieli mnie zlinczowac teraz
,jak Deus bedzie tak gleboki jak ctx a czuly jak do tej pory i tak szybki, to ja juz nic wiecej nie potrzebuje 
Dzis wgrywam soft a jutro w teren

Dzis wgrywam soft a jutro w teren

-
- St. Szeregowy
- Województwo: Wielkopolskie
- yukon
- Administrator
- Has thanked: 604 times
- Been thanked: 651 times
- Kontakt:
Zaladowalem nowy soft,bez zadnych problemow pelna profeska od strony XP,tylko baran moglby sie pomylic jak wszystko pisza co mamy zrobic po kolei
Zanim przeinstalowalem softa,wlaczylem deus fast bez danych modyfikacjii i poznaczylem jak ciagnie srebro,copper I inne gowna,pozniej po wgraniu nowego softa zrobilem testy na tym samym deus fast bez modow ,i tak jak dropek gadal, srednio wychodzilo 5-6cm wiekszy zasieg,na cewce 11,szok,jutro specjalnie wzielem sobie wolne I jade na kopanko na stare miejscowki ,zobaczymy co sie wtedy okaze,ralacja bedzie

Zanim przeinstalowalem softa,wlaczylem deus fast bez danych modyfikacjii i poznaczylem jak ciagnie srebro,copper I inne gowna,pozniej po wgraniu nowego softa zrobilem testy na tym samym deus fast bez modow ,i tak jak dropek gadal, srednio wychodzilo 5-6cm wiekszy zasieg,na cewce 11,szok,jutro specjalnie wzielem sobie wolne I jade na kopanko na stare miejscowki ,zobaczymy co sie wtedy okaze,ralacja bedzie

- Rating: 5.56%
-
- St. Szeregowy
- Województwo: Małopolskie
Koledzy prosze sprawdzcie statyka (pitpoint)bo wydaje mi sie ,ze jest jakis dziwny,plytki.
Moze mi sie tylko wydaje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- dropek
- Moderator
Zasięg PP wydaje się mieścić w normie...Andi12 pisze:Koledzy prosze sprawdzcie statyka (pitpoint)bo wydaje mi sie ,ze jest jakis dziwny,plytki.
Pozdrawiam
-
- St. Szeregowy
- Województwo: Małopolskie
Sprawdzalem w terenie i np na programie Deep mialem sygnal a na PP sygnau brak..
Tak samo bylo na innych programach
Tak samo bylo na innych programach