Dead coil.deus xp.
- yukon
- Administrator
- Województwo: Wybierz
- Kontakt:
Dead coil.deus xp.
Dzis sie cos stalo dziwnego,lazilem z Deusem ostanie kilka tygodni,i nawet nic nie trzeba bylo ladowac(wyjscia co kilka dni),jakies dwa dni temu pokazalo ze cewka ma malo kresek,wiec ja podladowalem dzis z 3 godzinki, a przy okazji sluchawki i panel,no i po 6 godzinach w mokrym parku bez zadnego ostrzezenia nagle cewka zdechla,- sie wylaczyla,myslalem ze sie zepsul sprzet calkiem ,ale jak go podlaczylem teraz w domu do pradu to widze ze dziala,laduje sie cewka i swieci,wiecie OCB?jak ma mi takiego kufa trica zrobic ten sprzet w biesach to ja dziekuje 

„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- reiv
- Moderator
Dead coil.deus xp.
Wydaje mi sie ze bateria mogla "stracic" swoja pojemnosc. A jak go tylko przyniosles do domu i wlaczyles przed ladowaniem to pokazywal wszystkie kreski?
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Dead coil.deus xp.
Nic nie pokazywal panel,nie czytal cewki,a swiatelko na cewce nie migalo,ladowalem go cala noc zaraz ide do parku to zobaczymy czy bedzie chodzil.Moze sie poprostu wyczerpala bateria od ilosci monet

- suchy
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Śląskie
- Imię: Dawid
Dead coil.deus xp.
Heja, jaką masz cewke ? wg. mnie to jakiś błąd w oprogramowaniu bo mam podobnie, tj. ładuje cewke do fula i za parę minut w terenie mam jedna kreskę a za innym razem ładując cewkę, w terenie po 6h jest nadal na maxa naładowana... i ni <niedobrze> nie wiadomo o co chodzi, Yarek nie ma z tym problemu.
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Dead coil.deus xp.
Cewka 11",ale mi nic nie sygalizowalo wyladowania nagle zdechla,pierwszy raz mi sie to zdarzylo wczesniej elegancko dzialalo 

- reiv
- Moderator
Dead coil.deus xp.
Wyglada na problem z komunikacja, pisales tez o mokrym parku a woda mogla byc przyczyna.Nic nie pokazywal panel,nie czytal cewki,a swiatelko na cewce nie migalo
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Dead coil.deus xp.
yukon przeczyść lekko styki na cewce i na klipsie
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- SPEC
Dead coil.deus xp.
Yukon wgraj od nowa oprogramowanie bo cewak jest na innym sofcie niz panel i słuchawki. Najlepiej wgraj soft 3.2.yukon pisze:Cewka 11",ale mi nic nie sygalizowalo wyladowania nagle zdechla,pierwszy raz mi sie to zdarzylo wczesniej elegancko dzialalo
Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
- Agrawa
- Podpułkownik
Dead coil.deus xp.
No to zrób coś z tym bo jak ci w terenie padnie to będziesz nam tylko piwo nosił i wodę z gumowców wylewałsuchy pisze:Heja, jaką masz cewke ? wg. mnie to jakiś błąd w oprogramowaniu bo mam podobnie, tj. ładuje cewke do fula i za parę minut w terenie mam jedna kreskę a za innym razem ładując cewkę, w terenie po 6h jest nadal na maxa naładowana... i ni <niedobrze> nie wiadomo o co chodzi, Yarek nie ma z tym problemu.

http://www.trawniki.hg.pl/
-
- SPEC
Dead coil.deus xp.
Agrawa problem jest w tym, że są rózne softy wgrane
- Yarek vel KIM
- Moderator
Dead coil.deus xp.
Gudziuk, ale gdzie są te różne softy wgrane? Jak wgrywasz nowy soft np. 3.2 to po kolei przechodzi przez panel, cewkę, słuchawki. Tak mi się wydaje.
-
- SPEC
Dead coil.deus xp.
Na stronie producenta są, a wgrywasz wszystko po kolei
- Yarek vel KIM
- Moderator
Dead coil.deus xp.
Gudziuk, wiem że softy są na stonie producenta. Dożynam już 2 deusa. Chodziło mi o to, że jak się wgrywa nowy soft to komp wymaga aby wszystkie elementy były dostępne. I dlatego uważam, że raczej nie ma możliwości by miał cewkę z zestawu z innym softem niż całość.
-
- SPEC
Dead coil.deus xp.
Jest tak możliwość testowałem to na sobie.