Deus przy przekaznikach - wasze pomysly na uciszenie zaklocen

Wykrywacze metali marki XP Deus
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
michal123456789
Generał Brygady
Generał Brygady
Województwo: Małopolskie

Deus przy przekaznikach - wasze pomysly na uciszenie zaklocen

Post autor: michal123456789 »

Mam kilka miejsc ktore skutecznie zabijaja liczne przekazniki, czasem tylko jeden czasem nawet 2,3 - np. glowna antena + ok 20-100m dalej tak zwane wzmacniacze sygnalu i kierunkowe anteny, jako ze chodze na full tonach i max podkreconym zasiegu mozecie tylko domyslac co sie dzieje w takim miejscu z deusem i ze mam pochodzone. Zauwazylem jednak ze na jakim programie bym nie byl wystarczy mu ustawic dyskryminacje wysoko i po sprawie, mozna biegac, jakie sa wasze sposoby na takie miejsca by nie tracic na zasiegu czy przedmiotach? moze ktos ma lepszy niz moj, gdy czestotliwosc, reaktywnosc czy strojenie reczne nie przynosza efektow. Ja go uciszam dyskryminacja w takim miejscu, jednak czy prog 10-15 to juz nie jest mocno przesadzona dyskryminacja? Standardowo nie wychodze poza zakres dysk 0-2 0-6, wiadomo staram sie chodzic na 0 i full tone ale nie wszedzie sie tak da. :pozdro:
hs3 40' > whites w5900 di pro sl > rutus proxima v.3.0 29cm cc >>> XP Deus > whites XLT > nokta makro simplex & Xp Deus Rc 11 28cm
Awatar użytkownika
explokera
Marszałek
Marszałek
Województwo: Mazowieckie
Imię: A.

Re: Deus przy przekaznikach - wasze pomysly na uciszenie zaklocen

Post autor: explokera »

Pobaw sie przesunieciem czestotliwosci ale nie na tzw. pale tylko przeskakuj co pozycja i sprawdzaj efekty.
Zaklucenia to tzw. wskrosne ,ktore wystepuja na konkretnej czestotliwosci tak wiec moze okazac sie ,ze wystarczy raz przeskoczyc i bedzie OK.
W takich miejscach musisz wylaczyc telefon przedewszystkim.
Jesli te operacje nie pomoga to jest jeszcze reaktywnosci zamiast Notcha i dyskryminacji ;)
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
ODPOWIEDZ

Wróć do „XP Deus”